Clear Channel Hillenaar

Campagne

clearchannel.nl

De stad als museum

100 creatieven, 100 locaties, één grootschalige kunst expositie in de gemeente Venlo. Dit is “Venlo Exposed”.
Studio Luidspreker heeft in samenwerking met ClearChannel Hillenaar en Kunstencentrum Venlo van 100 creatieven uit de regio werk ge-exposeerd. In ABRI’s verspreid over de gehele gemeente en creërde hiermee een unieke kunstexpositie in de publieke ruimte. Allerlei creatieven, kunstenaars, dichters, architecten, beeldhouwers, vormgevers kortom, alle bedenkers van visueel werk zijn uitgenodigd via de campagne “Luidspreker zoekt 100 creatieven” om werk tentoon te stellen.

Hoe?
Twee weken lang zijn alle kunstwerken in reclamezuilen van maar liefst 2m2 tentoongesteld én op de website venlo-exposed.nl. Dit werk bereikte zo meer dan 90% van de 100.000+ Venlose inwoners. Geïnteresseerde kunnen met behulp van hun smartphone NFC chips scannen en zo online meer informatie over de betreffende werken vinden. Na de kunstexpositie in de publieke ruimte werd twee weken lang al het werk tentoongesteld in het Kunstencentrum Venlo.

Waarom?
Met Venlo Exposed laten we de veelzijdigheid van buitenreclame zien door geheel kosteloos elke creatief een podium te bieden en zo zichzelf en ClearChannel Hillenaar te adverteren.