Luidspreker spreekt

Studio Luidspreker maakt creatieve communicatie die visueel, helder en onverwacht is.

Met werk dat intrigeert en je doelgroep aan het denken zet. Dat relaties sterker maakt en we het liefst in de studio aan de muur willen hangen.

Van non-profit tot global company. Van overheid tot high-tech. Van grote spelers tot culturele smaakmakers. Kortom, allemaal professionals en teams die het durven om van zich te laten horen!

Studio Luidspreker is een onafhankelijk communicatiebureau in Venlo opgericht in januari 2012. Wij leveren diensten in de disciplines; concept & strategie, branding, grafische vormgeving voor print en scherm. Huisstijl, website en optimalisatie. Online advertising voor zoekmachine (Google, Bing etc.) en social media (Facebook, Instagram, YouTube, Spotify, LinkedIn etc.). Video- & fotoproductie, (3D) animatie, copy- en screenwriting.

We beschikken over een breed netwerk aan specialisten uit alle disciplines en werken volledig transparant. Studio Luidspreker kenmerkt zich door een open en toegankelijke bedrijfscultuur en streeft ernaar om voor elk project het juiste team van specialisten samen te stellen. Een offerte, begroting of het invullen van een budget is allemaal mogelijk waardoor elk fantastisch idee een gerealiseerd project kan worden.

Ook een luidspreker worden? Laat van je horen!