Online Advertising

Het moge duidelijk zijn: we leven in een digitaal tijdperk! Maar, hoe kies je uit het immense aanbod online de juiste strategie op het meest geschikt platform? Maak kennis met Studio Luidspreker Online Marketing. Als specialist in creatieve digitale communicatie weten we als geen ander welke kanalen bij jou en je doelgroep passen. 

Plan, cook and serve. Op basis van targets en beschikbaar budget werken we een zorgvuldig samengestelde online advertising strategie uit. Nemen daarbij alle beschikbare data & analytics onder de loep en leggen de focus vervolgens op de te behalen targets. Door middel van zoekmachine marketing
display advertisingmobile advertising en social media advertising op Facebook, Instagram of LinkedIn. Non-profit organisatie? Adverteer dan zelfs gratis met het Google Ad Grants programma. 

Wat krijg je hiervoor? Verhoogde conversies, clicks, aankopen, bezoekersaantallen, naamsbekendheid en dat ook nog eens volledig meetbaar.

It’s all about timing. Je weet allang dat het niet alleen om het zenden van informatie gaat. De relatie met je klant is een interactie. De kracht zit hem in het plaatsen van de juiste content, op het juiste moment. Targeted advertising is een manier van adverteren waarbij je een specifiek profiel aanspreekt met het juiste verhaal, in de juiste context. 

Optimize and improve. Een continu proces van analyse en optimalisatie. Door live campagnes bij te stellen, verschillende proposities te A/B testen en te observeren waar de ‘customer journey’ afwijkt van de strategie. De data spreekt voor zich.

Online adverteren? Natuurlijk loont het ook om te adverteren met een ijzersterk verhaal, een campagne kun je online immers laten zien aan het juiste publiek. 

Verken de nieuwe mogelijkheden van online adverteren
neem contact op met Tim.