Laat van je horen!

Strategie of alleen vormgeving of toch een complex onlineproject? Je kunt voor al je communicatievraagstukken terecht bij Studio Luidspreker. Samen bepalen we de scope en inhoud van het project. Neem contact met ons op voor een intake of persoonlijke introductie van de studio!

Studio Luidspreker
creatieve communicatie

077–770 3353
info@studioluidspreker.nl

Roermondsestraat 27
5912 AH Venlo

Werken bij Studio Luidspreker?

Momenteel hebben we geen vacatures, open sollicitatie?

Leverancier worden?

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde communicatiespecialisten om mee samen te werken aan verschillende projecten. Laat van je horen als je in de regio Noord-Brabant/Limburg actief bent in de creatieve sector en op zoek bent naar kansen. Zo is er bijvoorbeeld altijd vraag naar copywriters, videoproductie bedrijven, illustrators en (front-end) web developers. Sluit je bedrijf aan bij de diensten die wij aanbieden? Ook als leverancier is het handig om contact op te nemen.

Stage lopen?

Studio Luidspreker is geaccrediteerd bij Stichting Beroepsonderwijs bedrijfsleven (SBB) als leeromgeving voor studenten met een opleiding gerelateerd aan (media)vormgeving. Wij bieden momenteel een werkplek aan één student per periode. Neem contact met ons op als je op zoek bent naar een leerzame stageplek voor de periode van minimaal 3 maanden tot een half (school)jaar maximaal. Misschien is er wel een plekje vrij…

De Luidsprekers

Adrie Mooi
Strategy Director / owner
adrie@studioluidspreker.nl
LinkedIn

Twan Beurskens
Art Director / owner
twan@studioluidspreker.nl

LinkedIn

Tom van Enckevort
Senior Designer 
tom@studioluidspreker.nl

Iris Martens
Visual Designer
iris@studioluidspreker.nl

Jay Versleijen
Motion Designer
jay@studioluidspreker.nl

Bedrijfsinformatie

IBAN: NL76 INGB 0004 8535 99
KVK: 54528739