RUIS FESTIVAL 2016

 

CAMPAGNE

2016

 

RUISFESTIVAL.NL

< TERUG

RAUWDOUWE IN DUOTONE

EN BLACKLIGHT

 

RUIS festival is inmiddels een begrip op de festivalkalender. Met een stevige line-up, vaste basis fans en dit jaar voor een verrassend lage prijs. Wie ons werk van vorig jaar gezien heeft, herkent het meteen. Ruwe beelden, felle kleuren en veel expressie. We groeien samen met RUIS en hebben ons samen weer in de armen genomen om de campagnebeelden te maken voor dit grootse feest.

 

De stijl hebben we zelf betiteld als 'duotone vs blacklight'. We hebben de drie primaire RUIS kleuren volledig ingezet in de styling en visagie. Zo ontwikelden we een uniform beeld door de gehele campagne. Een campagne in zowel print als online; op middelbare scholen en langs toegangswegen maar ook op Facebook, Instagram, Youtube en natuurlijk de RUIS-website.

 

WILDLIFE BY NIGHT

Naast het dagprogramma, wilde RUIS festival dit jaar extra nadruk leggen op het nachtprogramma. Door blacklight-techniek toe te passen in de beelden voor het nachtprogramma, vertalen we het dagconcept letterlijk naar het nachtconcept onder de campagnetitel 'Wildlife By Night'. Door de blacklight techniek ontstaan aantrekkelijke contrastrijke beelden en een spannende (nachtelijke) aanvulling op de primaire campagnebeelden.

 

Tijd om een Luidspreker te worden. Laat van je horen!

VISUALS

foto: Pam van den Broek

WILDLIFE BY NIGHT (CAMPAGNE NACHTPROGRAMMA)

MAKING OFF

STUDIO LUIDSPREKER CREATIEVE COMMUNICATIE