ONLINE MARKETING

 

Wij geloven in heldere en visuele communicatie. Communicatie die creatief en onverwacht is, je doelgroep laat klikken en je meer conversies oplevert. Onze online marketing afdeling denkt mee.
Op creatief maar zeker ook op strategisch vlak. Om online meer lading aan je merk te geven, het aantal website bezoeken te vergroten, het aantal online verkopen te stimuleren of meer likes te scoren.

Geen vage resultaten, maar harde cijfers en heldere rapportages.

 

OVERZICHT VAN DIENSTEN

DIENSTEN

STRATEGIE

Succes zit hem in het bedenken en uitvoeren van een heldere strategie waarbij verschillende onderdelen van online marketing bij elkaar komen om de doelstellingen te realiseren. Of het nu gaat om engagement, branding, awareness of sales, we onderzoeken alle mogelijkheden voor het ontwikkelen van een krachtige strategie en een onverslaanbaar ROI.

SEARCH

Het inzetten van Google tekst Advertenties binnen het Google affiliate bidding systeem. Door het gebruik van specifieke zoekwoorden zorgen we ervoor dat ieder bedrijf bij de eerste drie zoekresultaten komt. Advertenties zijn getarged op leeftijd, woonplaats, taal, geslacht en het device in combinaties met zoekwoorden.

DISPLAY

Tekst en banner advertenties in het Google Display Netwerk. Miljoenen websites bieden advertentie ruimte aan, inclusief Youtube en de grootste websites van Nederland. Advertenties worden getarged op leeftijd, geslacht, taal, locatie, zoekwoorden, retargeting interesses, Look-a-Like publiek en device.

MOBILE ADVERTISING

Mobile advertising is meer in opkomst dan ooit te voren. De afgelopen jaren is er een duidelijke trend te zien die een verschuiving aantoont van desktop naar mobile. Binnen het affiliate netwerk van Adwords zetten wij campagnes op, specifiek gericht op mobiele gebruikers. getarged op leeftijd, geslacht, taal, locatie, zoekwoorden, retargeting interesses, Look-a-Like publiek en device.

REMARKETING

Remarketing is de opslag van gegevens van website bezoekers en Youtube viewers, om deze later te kunnen bereiken met specifieke advertenties totdat er een conversie of lead heeft plaatsgevonden. Dit gebeurd aan de hand van tekst en banner advertenties op Google, Youtube en/of Facebook.

FACEBOOK

Een combinatie van tekst, afbeelding of video advertenties in de desktop newsfeed, mobile newsfeed en rechter kolom feed. Advertenties worden getarged op leeftijd, geslacht, taal, locatie, interesses, Look-a-Like publiek, likes, likes van vrienden, e-mail adressen, telefoonnummers, retargeting, evenementen RSVP en evenementen RSVP van vrienden.

INSTAGRAM

Adverteren via Instagram is het genereren van clicks naar je website door middel van afbeeldingen, video’s of via een carousel. Video’s mogen niet langer zijn dan 30 seconden. Daarnaast is het ook mogelijk om te adverteren om je mobiele app onder de aandacht te brengen zodat de doelgroep deze installeert.

YOUTUBE

Youtube is het op een na grootste, na Google, zoekplatform ter wereld.

In-Stream en In-Display advertenties worden getarged op leeftijd, geslacht, taal, locatie, zoekwoorden, retargeting, interesses, Look-a-Like publiek, device en keuze uit waar de advertenties zichtbaar moeten zijn.

 

CONTENT

Studio Luidspreker is gespecialiseerd in het ontwikkelen van content. Of het nu gaat om design, video, fotografie, web development, mobile app development, of whatsapp diensten. Daarnaast ontwikkelen we een heldere strategie die de juiste lading geeft aan het merk.

Geen vage resultaten, maar harde cijfers en heldere rapportages.

Laat van je horen!

STUDIO LUIDSPREKER CREATIEVE COMMUNICATIE